Senčila - Promont Tim
 


  Senčila 
 
 
 
 
 
ALU  in  PVC ROLETE (predokenske,nadokenske,podometne)
 
Pri nas ponujamo priznane rolete Kosec.
ALU/ PVC rolete vas obvarujejo pred radovednimi pogledi sosedov, vlomilci in neljubim vremenom. Hkrati vam nudijo dobro protihrupno zaščito, vaši hiši pa dajo povsem nov izgled. 
 
Aluminijaste rolete se lahko vgradijo že pri gradnji stavbišča. ALU rolete lahko vgradijo pod nosilno preklado oken ali pa jih dodajo kot nadomestno vgradnjo ali zamenjavo starih z novimi.
 
 
Izbirate lahko med notranjimi in zunanjimi omaricami vgradnje!                                            
  
  

     Vrata, okna, senčila                      Vrata, okna, senčila

 
 10 razlogov zakaj so rolete prava odločitev:
 
 • prihranek energije
 • zaščita pred insekti
 • cenovno ugodne
 • enostavna montaža in demontaža
 • varnostna nadgradnja z doplačilom
 • roleta in zaščita proti insektom v enem
 • simulirana prisotnost preko časovnega stikala
 • največje udobje upravljanja preko dalinjskega upravljalca
 • izdelava roletnih skupin

Izbirate lahko med notranjimi in zunanjimi omaricami vgradnje!
 
PVC rolete ali ALU rolete?
 
Tako PVC rolete kot tudi ALU rolete imajo svoje prednosti - vsak izdelek svoje. Potrebno je poudariti, da se obe vrsti rolet ponašata z lepim videzom. Če pa vprašate za mnenje strokovnjaka, vam bo na nedvomno priporočil ALU rolete. ALU rolete so namreč odlična vremenska in toplotna zaščita, nudijo zaščito pred radovednimi pogledi in hrupom, vlomilcem pa predstavljajo veliko oviro. 

Rolete zagotavljajo do 25% boljšo toplotno izolacijo pozimi. Sončna svetloba se skoraj popolnoma odbije od rolet. Dejstvo pa je tudi, da rolete ublažijo zunanji hrup za 10 decibelov.

Zavedati se moramo, da rolete niso samo rolete. Roletne lamele so lahko iz različnih materialov kot so les, aluminij, jeklo ali umetne mase. Kakovost, izvedba in montaža rolet imajo odločilen vpliv na njihovo uporabo. Izjemna rešitev so aluminijaste rolete. Razloga zato je aluminij, ki je optimalna kovina za gradbene izdelke, ki so dnevno izpostavljeni različnim vremenskim vplivom. Poleg tega je aluminij lahka kovina, vendar ima kljub temu visoko trdnost. Priznati moramo, da so okna in rolete iz lesa prav tako lepe. Čeprav je les lep material, je na področju trpežnosti, ekonomičnosti in funkcionalnosti aluminij nepremagljiv. Pri ALU roletnih profilih lahko izbirate med 12 različnimi standardnim barvami. Površina je lakirana in jo ni potrebno ponovno lakirati. ALU rolete so res odlična in ekonomična rešitev.
 
 
 Barve rolet (klikni sliko)  
 Vrata, okna, senčila  Vrata, okna, senčila Vrata, okna, senčila 
 
 
 
KOMARNIKI V ROLETI, ROLO KOMARNIKI, FIKSNI KOMARNIKI, DRSNI KOMARNIKI, AMERIKA VRATA KOMARNIKI
 
Vas motijo nadležne muhe, komarji, molji, ose in drug mrčes? Naši rolo komarniki so preprosta in učinkovita rešitev za preprečevanje vdora mrčesa v notranjost vseh vrst bivalnih prostorov.

Na voljo so komarniki naslednjih vrst:
 • Fiksni komarniki
 • Klasični rolo komarnik
 • Enojni horizontalni rolo komarnik
 • Dvojni horizontalni rolo komarnik 
 • Komarnik v roleti(integriran rolo)
 • Enojni drsni komarnik
 • Komarnik amerika vrata
 
          komarniki_6v.jpg                   komarniki_5v.jpg    komarniki.jpg                                                                                      
   
 
ŽALUZIJE
 
Žaluzije so zaščitita pred neželenimi pogledi mimoidočih, zaščitita pred sončno svetlobo in regulator svetlobe v vašem prostoru. 
 
 
Notranje žaluzije
Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor. Rolete KOSEC priporočamo notranje žaluzije. Po našem mnenju imajo notranje žaluzije številne prednosti pred klasičnimi zavesami. Notranje žaluzije so izredno lahko za vzdrževanje. Prah lahko z njih povsem preprosto obrišemo z vlažno krpo. Izbirate pa lahko med številnimi odtenki – vedno lahko najdete ttakšen odtenek barve žaluzije, ki se bo barvno lepo prilegal vašemu prostoru. Notranje žaluzije pa se zelo dobro obnesejo tudi kot zaščita pred soncem. Z obračanjem palice lahko lamele nastavimo tako, da prepuščajo poljubno količino svetlobe. Notranje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice.
 
Zunanje žaluzije - klasične
Zunanje žaluzije so izdelane iz kvalitetnega aluminija, ki vam poleg zaščite pred soncem nudijo tudi dober izgled vaše hiše. Zunanje žaluzije so kljub klasičnem izgledu in izdelavi odporne proti UV žarkom in ostalim zunanjim vremenskim vplivom. Takšne lastnosti jim zagotavlja večstopenjsko lakiranje. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice, nagib zunanjih žaluzij pa usmerjamo s palico. 
 
 
Zunanje žaluzije - MASTER
Zunanje žaluzije MASTER, ki so narejene iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najvišji razred zunanjih žaluzij. Zaradi zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Prav način izdelave zunanjih žaluzij Master omogoča, da so trajno obstojne in ne rjavijo. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo z aluminijastimi stranskimi vodilih, ki so izdelane iz enakega materiala kot zunanje žaluzije in so trajno obstojna. Upravljamo jih lahko z ročko ali z elektromotorjem s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem.
 
 
 
Možne barve žaluzij (klikni sliko):  
Vrata, okna, senčila    Vrata, okna, senčilaVrata, okna, senčila Vrata, okna, senčila 


 
 
 

ALU, PVC okna, vrata, senčila, sekcijska garažna vrata ...
Vse za vaš dom, poslovni objekt...

Kje nas boste našli:

Kontakt:

Borovniško naselje 7
1412 Kisovec
Telefon: 031/230-766

E-naslov: info@promont-tim.si


 

Copyright © 2017 Promont Tim d.o.o. - Pravice pridržane.    Izdelovanje strani: Tref d.o.o.